Educatie

Profesori, bine ati venit la Expozitia The Human Body, unde puteti studia corpuri umane reale, care au fost disecate si conservate pentru a arata fiecare sistem al corpului intr-un detaliu extraordinar.

Imaginati-va orele de clasa, cartile si misiunile din laborator cum prind viata chiar sub ochii elevilor dumneavoastra.

La The Human Body Exhibition, atat dumnevoastra, cat si elevii:

veti fi UIMITI de frumusetea si miracolul corpului uman,
veti fi FASCINATI de modul în care corpul poate fi simplu şi, în acelaşi timp, complex,
veti DOBANDI un nou respect fata de corpul uman si veti acorda o mai mare atentie alegerilor de viata.

Expozitia The Human Body cuprinde noua galerii, fiecare concentrandu-se pe un anume sistem al corpului. Exista si o galerie care exemplifica dezvoltarea cronologica a embrionului in fetus. In total, veti vedea 200 exponate, corpuri intregi si parti ale corpului, in timp ce va insotiti elevii intr-o calatorie de neuitat a propriului lor corp.

Veti descoperi momente de educatie in cadrul galeriilor Expozitiei The Human Body. Elevii din scoala primara si liceu vor privi cu alti ochi orele de stiinta, anatomie si biologie, studiind corpul uman din interior catre exterior. Adultii si studentii din domenii precum medicina, acupunctura, arta, vor considera Expozitia relevanta pentru studiile lor. Juxtapunerea organelor sanatoase cu organele bolnave reliefeaza dramatic si memorabil efectele asupra corpului uman, pornind de la alegerile pe care le facem asupra modului de viata.

Studentii dumneavoastra vor fi inspirati si dornici de a afla mai multe. O vizita cu clasa la Expozitia The Human Body va starni cu siguranta dezbateri si reflectari in liniste. Va multumim ca impartasiti cu elevii dumnevoaastra aceasta experienta educationala remarcabila. Va asteptam la Expozitia The Human Body.

Profesorii care planuiesc o excursie la The Human Body Exhibition pot profita de vizita gratuita, in avans, la Muzeul Grigore Antipa, pentru a pregati cat mai bine vizita cu elevii. Va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa ca@events.ro pentru a rezerva bilete de grup.